LIKOVNE RADIONICE

Pod vodstvom akademske umjetnice Sunčice Kuzmanić Perišin Tomljanović radionice potiču kreativnost i znatiželju, razvijaju maštu i pobuđuju zanimanje za novim vještinama i znanjima. Trenutačno su u pripremi nove radionice o kojima ćemo Vas uskoro obavijestiti.

O VODITELJICI

Sunčica Perišin Tomljanović Kuzmanić (Split, 1983.), diplomirala je 2006. godine na Central St Martins College, u Londonu, i od tada stvara. Izlagala je na grupnim i samostalnim izložbama u Kaštelima, Meksiku, Zagrebu, Splitu, Rimu, New Yorku, te na popratnim programima bijenala u Veneciji u 2007. godine i Istambulu 2009. godine, kao i na skupnim izložbama u Muzeju Victoria i Albert u Londonu te Muzeju Georges Pompidou u Parizu.

Sunčica slike stvara putem ritualnih performansa ponavljajući istu radnju u odabranoj situaciji, određeni broj dana ili tjedana, mjenjajući samo jedan element. U svakom projekt stvara ciklus slika bilo da se radi o portretima odabrane grupe ljudi, moru u određeno vrijeme ili pak glazbeniku i njegovoj glazbi.